Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!

Sport en spel

Spelen, klimmen, klauteren, voetballen en meer

Naast de vele activiteiten op watersportgebied, bieden wij ook diverse landrecreatie faciliteiten. U houdt uw conditie op peil in onze fitnessruimte en de kinderen vermaken zich prima in onze overdekte speelruimte. Ook het voetbalveld bij Marina Stavoren Binnenhaven en het volleybalveld bij Marina Stavoren Buitenhaven zorgen voor volop vertier.

Voor jong & oud

Verder is er op zowel de Binnenhaven als de Buitenhaven een speelweide aanwezig. Op de Buitenhaven vermaken de kinderen zich uren op het piratenschip en de kabelbaan. Bij Marina Stavoren Binnenhaven is er een klim-/klautertoestel aanwezig.
Op zondagmiddag is ‘Skippy de Skipper’ in de Kidsclub bij Strandpaviljoen ‘De Potvis’ aanwezig. Er staan leuke activiteiten op het programma!

Op ons terrein vindt u:

  • een overdekt zwembad;
  • een kleine fitnessruimte;
  • een speelruimte met o.a. een biljart, voetbalspel en een airhockeyspel;
  • diverse speeltoestellen, zoals een glijbaan en schommels, maar ook een kabelbaan en volleybalveld bij Marina Stavoren Buitenhaven en een voetbalveld bij Marina Stavoren Binnenhaven;
  • iedere zondagmiddag is ‘Skippy de Skipper’ in de Kidsclub bij paviljoen ‘De Potvis’ aanwezig. Voor de kinderen staan er leuke activiteiten op het programma!