Voor onze passanten

Alles voor een heerlijk verblijf

Met water- en landfaciliteiten aan het IJsselmeer en dichtbij de Friese Meren bieden  de havens van Marina Stavoren u als passant, vele mogelijkheden.

Van onze energiezuinige en toch luxe sanitaire voorzieningen, tot het gratis wifi netwerk. Zonder gedoe. Want jouw verblijf zo prettig mogelijk maken, dat is wat wij willen. Daarom zijn onze tarieven all in, dus geen verrassingen achteraf!

Marina Stavoren is een waar watersportparadijs. Zwemmen, zeilen, surfen, vissen, sloepvaren, suppen: alles is mogelijk!
Ook zijn onze havens zeer kindvriendelijk met onder andere een overdekt zwemad, een indoor speelruimte, een zwemstrand en diverse buiten speeltoestellen.

Kom overnachten op Marina Stavoren Binnenhaven, de gezelligste familiehaven aan het IJsselmeer. Of overnacht op Marina Stavoren Buitenhaven, de thuishaven voor de sportieve watersporter.

Wilt u een passantenplaats reserveren, dan kunt u op de dag van aankomst na 13.00 uur telefonisch contact met ons opnemen:
Marina Stavoren: 088-0504110
Marina Stavoren Buitenhaven: 088-0504122

Onze havenmeesters staan voor je klaar!

Marina Stavoren Binnenhaven jachthaven Friesland aan het IJsselmeer

Speciaal voor onze passanten hebben wij de Voordeelkaart ontwikkeld. Deze kaart geeft recht op 7 overnachtingen in één van de jachthavens van SkipsMaritiem en kunt u verspreid over het hele seizoen gebruiken. Uw korting kan oplopen tot 25% en u bepaalt zelf waar en wanneer u de kaart wilt gebruiken.

De voordeelkaart is verkrijgbaar op het havenkantoor.

Al onze faciliteiten