Marina Stavoren Winterberging

Winterberging bij Marina Stavoren

De jachthaven van Marina Stavoren beschikt in totaal over 3.550 m2 aan overdekte winterstalling, verdeeld over een 1.400 m2 verwarmde loods en een 2.150 m2 geïsoleerde loods. Daarnaast biedt Marina Stavoren 17.000 m2 aan stalling op de wal en een ruime mastenberging. Onze medewerkers vervoeren moeiteloos grotere schepen naar hun plaats van bestemming door het gebruiken van een kraanvermogen tot 50 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton.

Yachtservice en Refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Marina Stavoren meer dan een schip op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. De winterperiode benutten we graag om uw schip weer in perfecte staat te brengen voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De monteurs van Marina Stavoren zijn ervaren vakmensen die beschikken over moderne apparatuur. Het winterklaar maken van uw schip, de motor en het sanitair gebeurt met een checklist. We voeren het standaard onderhoud en het door u gemelde onderhoud helemaal uit. Zo wordt het schip grondig gecontroleerd.

Winterberginng
Keuring tijdens winterberging Marina Stavoren

Keuringen

Het is belangrijk dat u met regelmaat uw reddingsvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Marina Stavoren verzorgt dit graag voor u. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Lever de te keuren veiligheidsproducten aan het einde van het vaarseizoen bij ons in en wij zorgen ervoor dat uw veiligheidsproducten voor het nieuwe vaarseizoen gekeurd zijn.

Prijslijst winterberging

Download hier de prijslijst

Winterbergingsovereenkomst

Download hier de overeenkomst

Reserveer direct of bel voor meer informatie

Laat uw gegevens achter