fbpx
Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Waterpret op Marina Stavoren

Zwemmen, vissen, roeien, zeilen en meer

Recreatiepark Marina Stavoren is de ideale plek voor vele vormen van waterpret! Zwemmen, vissen, sloepvaren, suppen: het is allemaal mogelijk!

Voor wat verkoeling of voor wat extra warmte beschikt Marina Stavoren Binnenhaven over een overdekt zwembad met kinderbad. Zie hier de Huisregels Zwembad. Ook op het zwemstrand bij Marina Stavoren Buitenhaven, even voorbij Paviljoen ‘De Potvis’ is het goed toeven. Kinderen beleven hier eindeloos plezier! Het strand biedt vele mogelijkheden voor echte zomerse activiteiten.

Bij Marina Stavoren Binnenhaven vindt u een kleine recreatieplas, waar kinderen kunnen roeien of kunnen zeilen in Optimisten. Wilt u een stukje suppen? Ook dat is heel goed mogelijk.

Is vissen uw hobby, dan zijn er in de omgeving van het recreatiepark meerdere mogelijkheden om een hengel uit te gooien. Denkt u wel aan een visvergunning?

Sloepvaren

Wilt u genieten van de rust, ruimte en schitterende natuur rondom Stavoren? Huur dan een sloep via Marina Stavoren Binnenhaven en vaar met de sloep door de dorpen en wateren in de omgeving. Langs de zeedijk naar Hindeloopen of door de Luts naar Balk en via het Heegemermeer/de Fluessen weer terug: alles is mogelijk!

Omgeving marina stavoren