Ligplaats Marina Stavoren IJsselmeer

Uw ligplaats in een van de beste havens

Marina Stavoren Binnenhaven en Buitenhaven liggen direct aan of nabij het IJsselmeer. De jachthavens zijn de ideale uitvalsbasissen voor vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden. De havens bieden naast ruime ligplaatsen vele extra faciliteiten.

Onze tarieven zijn inclusief:

  • Gebruik zwembad
  • Gebruik sanitaire voorzieningen
  • Gebruik afgesloten parkeerterrein
  • Wifi

Marina Stavoren Binnenhaven en Buitenhaven zijn onderdeel van SkipsMaritiem, maak gebruik van de vele voordelen van de Membership Card!!

Eén ligplaats, vele extra’s

De jachthavens in Stavoren zijn onderdeel van SkipsMaritiem. Hiertoe behoren ook: Jachthaven Hindeloopen, Friese Hoek in Lemmer en Flevo Marina in Lelystad. Naast ruime en goed uitgeruste ligplaatsen genieten vaste ligplaatshouders van uitgebreide faciliteiten en diverse voordelen. Deze voordelen bieden wij u door de combinatie van vijf jachthavens en één organisatie.

Ligplaats Marina Stavoren IJsselmeer

Direct aan het IJsselmeer

Met water- en landfaciliteiten aan het IJsselmeer en dichtbij de Friese Meren biedt recreatiepark Marina Stavoren u vele mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Het is een waar watersportparadijs. Zwemmen, zeilen, surfen, vissen, sloepvaren, suppen: alles is mogelijk!

Zeer ruime ligplaatsen

Marina Stavoren Binnenhaven en Marina Stavoren Buitenhaven zijn ruim opgezette jachthavens. De ligplaatsen variëren van 7 tot en met 20 meter.

Uitgebreide faciliteiten

Alle faciliteiten op de jachthavens, maken de jachthavens tot complete thuishavens. Zo vindt u op de havens o.a. een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling, winterberging, watersportwinkel, supermarkt, restaurant, wasserette, lounge, zwembad, fietsverhuur, zeilmakerij en makelaar.

Inclusief winterberging

Kiest u voor een jaarligplaats inclusief winterstalling, dan ontvangt u korting op het winterbergingstarief in tegenstelling tot klanten zonder vaste ligplaats.

Scherpe all-in tarieven

Wij leveren full-service voor een scherp all-in ligplaats tarief. Dus geen onverwachte kosten achteraf!

Exclusief voor ligplaatshouders met jaar- of meerjarig contractSkipsMaritiem Membership Card

Ligplaats Marina Stavoren

Extra voordeelEén ligplaats huren, vijf thuishavens

Als vaste ligger kunt u, indien u dit wenst, ieder seizoen één keer van thuishaven wisselen. U betaalt alleen het verschil in ligplaatstarief.

Ook passanten bieden wij aantrekkelijke kortingen. Zo is er onze Voordeelkaart die u recht geeft op zeven overnachtingen in de havens van SkipsMaritiem. Het voordeel kan oplopen tot wel 20%. Bovendien kunnen de overnachtingen verspreid gebruikt worden over het hele seizoen.

De voordeelkaart is verkrijgbaar op het havenkantoor.

Naar contactformulier

Meerjarige contracten

Bij een meerjarig contract kunt u kiezen uit een driejarig of een vijfjarig contract. Uw voordeel kan al snel oplopen tot honderden euro’s.

3 jarig contract met betaling per jaar: u ontvangt jaarlijks 5% korting op het geldende ligplaatstarief.
5 jarig contract met betaling per jaar: u ontvangt jaarlijks 10% korting op het
geldende ligplaatstarief.

Wilt u meer informatie of een verzoek tot terugbellen?

Naar formulier