Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Eten & drinken

Heerlijk genieten

Heeft u tijdens uw vakantie geen zin om uitgebreid te koken? Geen probleem! In recreatiepark Marina Stavoren vindt u Paviljoen ‘De Potvis’ en Eetcafé/bar ‘Skippers Inn’. Van een uitgebreid diner tot een heerlijke plate, het is allemaal mogelijk. Laat u verrassen.

Bar ‘Skippers Inn’

Bar ‘Skippers Inn’ is de ideale locatie om na een heerlijke vakantiedag te genieten van een kopje koffie met wat lekkers of een glaasje fris, bier of wijn met een broodje, snack of een heerlijke plate! Hierbij heeft u een geweldig uitzicht over het Johan Frisokanaal, de landerijen en Stavoren. Wilt u niet uiteten, maar heeft u ook geen zin om te koken? U kunt de snacks ook meenemen. Is het mooi warm weer en heeft u zin in een ijsje, loopt u ook dan gerust binnen bij ‘Skippers Inn’.

Paviljoen De Potvis

Het mooiste terras aan het IJsselmeer vindt u bij Paviljoen De Potvis. Hier geniet u van een adembenemend uitzicht over Marina Stavoren Buitenhaven en het IJsselmeer. Bij het Paviljoen geniet u met volle teugen van een goed glas wijn, een lekkere BBQ of een gerecht van de Mediterrane kaart. Ook voor een kopje koffie met gebak, lunch, borrel of de organisatie van uw feest bent u bij het Paviljoen aan het juiste adres.

Standpaviljoen De Potvis