Welkom bij Camping Súdermeer

Camping Súdermeer ligt op loopafstand van het IJsselmeer en het karakteristieke Elfstedenstadje Stavoren. Door de ligging tussen de Friese Meren en het IJsselmeer biedt de camping u tal van watersportmogelijkheden.

Omgeving

De Gaasterlandse bossen en kliffen bereikt u makkelijk op de fiets. Evenals drie andere authentieke Elfsteden: Hindeloopen, Workum en Sloten. Gebruik de veerverbinding om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Sneek en de Friese hoofdstad Leeuwarden zijn per trein goed bereikbaar. Uiteraard is het ook prima toeven op de Friese Meren, hier maakt u prachtige tochten in bijvoorbeeld een sloep. Naast Sprookjeswonderland (ook in Enkhuizen) zijn er leuke uitstapjes met kinderen mogelijk in de omgeving zoals o.a. het Kameleondorp in Terherne.
Camping Súdermeer vormt de ideale basis om de (water)rijke cultuur en natuur van de Friese Zuidwesthoek te ontdekken.

Heeft u interesse in een seizoenplaats? Neemt u dan telefonisch of per mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Camping Sudermeer omgeving
Camping Súdermeer Stavoren

Faciliteiten Camping Súdermeer

Camping Súdermeer is rustig en kleinschalig. De nette douche-, toilet- en afwasvoorzieningen bevinden zich in één gebouw op een centrale plaats op het terrein. Voor minder valide of invalide gasten is er een speciale ruimte met aangepaste sanitaire voorzieningen. De camping heeft een vaste verbinding met Marina Stavoren Binnenhaven. Hier vindt u een overdekt zwembad, een watersportwinkel met kleine supermarktafdeling (zomers kunt u hier verse broodjes bestellen), een kleine fitnessruimte, een speelweide en een binnen speelruimte. Tijdens het hoogseizoen organiseert ‘Skippie de Skipper’ allerlei activiteiten voor de kinderen.

Download plattegrond

Reserveer direct een plaats op Camping Súdermeer

Naar formulier

Naast onze campingplaatsen bieden wij nog meer accommodatiesOverige accommodaties Camping Súdermeer