fbpx
Welkom bij Camping Súdermeer

Welkom bij Camping Súdermeer

Camping Súdermeer ligt op loopafstand van het IJsselmeer en het karakteristieke elfstedenstadje Stavoren. Door de ligging tussen de Friese Meren en het IJsselmeer biedt de camping u tal van watersportmogelijkheden.

De Gaasterlandse bossen en kliffen bereikt u eenvoudig op de fiets. Evenals drie andere authentieke elfsteden: Hindeloopen, Workum en Sloten. Hier vindt u bekende en minder bekende musea. Wilt u in Enkhuizen het Zuiderzeemuseum bezoeken of met de kinderen Sprookjeswonderland? Dan kunt u gebruikmaken van een veerverbinding. Sneek en de Friese hoofdstad Leeuwarden zijn per trein goed bereikbaar. Uiteraard is het ook prima toeven op de Friese Meren, hier kunt u prachtige tochten maken in bijv. een sloep. Naast het Sprookjeswonderland zijn leuke uitstapjes met kinderen in de omgeving zoals o.a. het Kameleondorp in Terherne.
Camping Súdermeer vormt de ideale basis om de (water)rijke cultuur en natuur van de Friese Zuidwesthoek te ontdekken.

Reserveer nu een seizoen- of passantenplaats!

Download prijslijst

Faciliteiten Camping Súdermeer

Camping Súdermeer is een rustig en kleinschalig kampeerterrein. De nette douche-, toilet- en afwasvoorzieningen bevinden zich in één gebouw op een centrale plaats op het terrein. Voor minder valide of invalide gasten is er een speciale ruimte met aangepaste sanitaire voorzieningen. De camping heeft een vaste verbinding met Marina Stavoren Binnenhaven, hier vindt u een overdekt zwembad, een watersportwinkel met supermarktafdeling, een kleine fitnessruimte, een buiten speelweide, een binnen speelruimte en eetcafé/bar Skippers Inn. Tijdens het hoogseizoen organiseert ‘Skippy de Skipper’ voor de kinderen allerlei activiteiten.

Overige accommodaties Camping Súdermeer

Naast onze campingplaatsen bieden wij nog meer accommodaties