Welkom bij Marina Stavoren Binnenhaven

Eersteklas faciliteiten

Bij Marina Stavoren Binnenhaven maakt u gratis gebruik van de meeste faciliteiten zoals de sanitaire voorzieningen, de stroom, het overdekte zwembad en de overdekte speelruimte. Dit geldt zowel voor onze vaste liggers als passanten.

In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u bij het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een bewaakt terrein.

Faciliteiten op en rondom onze haven

In het hoofdgebouw vindt u het havenkantoor (hier kunt u ook een fiets huren), het overdekte zwembad, een kleine fitnessruimte, een wasserette en een watersportwinkel met supermarktafdeling. In de supermarkt liggen iedere morgen, op bestelling, verse broodjes voor uw klaar.

Ook de jonge watersportliefhebbers worden niet vergeten. Voor hen is er een speelweide met toestellen, een overdekte speelruimte met een klim- en klautertoestel en een legotafel. Voor de oudere jeugd is er o.a. een voetbaltafel en een biljart. In het hoogseizoen is op zondagmiddag ‘Skippie de Skipper’ in de Kidsclub bij Strandpaviljoen ‘De Potvis’ (Buitenhaven) aanwezig. Er staan altijd leuke activiteiten op het programma!

Op en rond de haven
Camping Sudermeer

Accommodaties Recreatiepark Marina Stavoren

Op loopafstand van de haven bevinden zich camping Súdermeer en het vakantiepark Waterrijck Stavoren. In het vakantiepark huurt u landhuizen of schiphuiswoningen die direct bereikbaar zijn vanaf de haven.