Eersteklas faciliteiten

Bij Marina Stavoren Binnenhaven zijn de meeste faciliteiten inclusief, zoals de sanitaire voorzieningen, het overdekte zwembad en de overdekte speelruimte.
Alle ligplaatsen hebben een eigen stroomaansluiting en op elke steiger is een drinkwaterpunt. Voor  passanten is het tarief ook inclusief het gebruik van stroom en drinkwater. Vaste liggers betalen voor het gebruik van stroom een vast bedrag voor de periode april tot november. Het tanken van drinkwater is inclusief.

Het tankstation vindt u bij het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een afgesloten terrein.

Faciliteiten op en rondom onze haven

In het hoofdgebouw vindt u het havenkantoor (hier kunt u ook een fiets huren), het overdekte zwembad, een kleine fitnessruimte, een wasserette en een watersportwinkel met supermarktafdeling. In de supermarkt liggen iedere morgen, op bestelling, verse broodjes voor uw klaar.

Ook de jonge watersportliefhebbers worden niet vergeten. Voor hen is er een speelweide met toestellen, een overdekte speelruimte met een klim- en klautertoestel en een legotafel. Voor de oudere jeugd is er o.a. een voetbaltafel en een biljart. In het hoogseizoen is ‘Skippie de Skipper’ in de Kidsclub bij Paviljoen ‘De Potvis’ (Buitenhaven) aanwezig. Er staan altijd leuke activiteiten op het programma!

 

Alle actuele openingstijden vindt u op onze Skipsmaritiem App !

Faciliteiten bij Marina Stavoren

Onze faciliteiten