Welkom bij Marina Stavoren Binnenhaven

Eersteklas faciliteiten

Bij Marina Stavoren Binnenhaven kunt u van de meeste faciliteiten gratis gebruik maken. Zo is het gebruik van de sanitaire voorzieningen, stroom, overdekte zwembad en overdekte speelruimte inclusief voor zowel onze vaste liggers als passanten.

In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u bij het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een bewaakt terrein.

Faciliteiten op en rondom onze haven

In het hoofdgebouw vindt u het havenkantoor (hier kunt u ook een fiets huren), het overdekte zwembad, een kleine fitnessruimte, een wasserette en een watersportwinkel met supermarktafdeling. In de supermarkt liggen iedere morgen verse broodjes voor uw klaar. Eetcafé/Bar ‘Skippers Inn, gelegen boven het havenkantoor, is de uitgelezen plek om, met een hapje, drankje en/of een lekkere plate, na te praten over de belevenissen van de dag!

Ook de jonge watersportliefhebbers worden niet vergeten. Voor hen is er een speelweide met toestellen en een overdekte speelruimte met een klim- en klautertoestel en een legotafel. Voor de oudere jeugd is er o.a. een voetbaltafel en een biljart.

In het hoogseizoen is op zondagmiddag ‘Skippy de Skipper’ in de Kidsclub bij Strandpaviljoen ‘De Potvis’ aanwezig. Er staan altijd leuke activiteiten op het programma!

Op en rond de haven
Camping Sudermeer

Accommodaties Recreatiepark Marina Stavoren

Op loopafstand van de haven bevinden zich camping Súdermeer en het vakantiepark Waterrijck Stavoren. Op het park huurt u landhuizen of schiphuiswoningen. Beide accommodaties zijn direct vanaf de haven te bereiken.