Uitstekende faciliteiten

Bij Marina Stavoren Buitenhaven zijn de meeste faciliteiten inclusief, zoals de sanitaire voorzieningen, het overdekte zwembad en de overdekte speelruimte. Alle ligplaatsen hebben een eigen stroomaansluiting en op elke steiger zijn één of meerdere drinkwaterpunten. Voor  passanten is het tarief ook inclusief het gebruik van stroom en drinkwater. Vaste liggers betalen voor het gebruik van stroom een vast bedrag voor de periode april tot november. Het tanken van drinkwater is inclusief.

Een watersportwinkel met een kleine supermarktafdeling, een croissanterie, een speelweide met toestellen, een zand speelschip, Paviljoen ‘De Potvis’ en een (surf-)strand. U vindt het allemaal op de jachthaven. Evenals een wasserette en ruime sanitaire voorzieningen.

Faciliteiten op en rondom onze haven

Voor een overdekt zwembad kunt u terecht bij Marina Stavoren Binnenhaven. En via het havenkantoor huurt u een fiets en u auto kunt parkeren op een afgesloten terrein.

Op het werkeiland – vlakbij het havenkantoor – zijn de dieselpomp (ook GTL), de trailerhelling en het afzuigstation voor de bilge- en fecaliëntank aanwezig. Ook de afdeling Yachtservice & Refit treft u hier aan.

Ook de jonge watersportliefhebbers worden niet vergeten. Voor hen is er een speelweide met speeltoestellen, waaronder een zand speelschip en een kabelbaan. Bij Marina Stavoren Binnenhaven is een overdekte speelruimte met een klim- en klautertoestel en een legotafel. Voor de oudere jeugd is hier o.a. een voetbaltafel en een biljart. In het hoogseizoen is ‘Skippie de Skipper’ in de Kidsclub bij paviljoen ‘De Potvis’ aanwezig. Er staan altijd leuke activiteiten op het programma!

Faciliteiten Marina Stavoren Buitenhaven

Onze faciliteiten