Welkom bij Marina Stavoren Binnenhaven

Marina Stavoren Binnenhaven is uniek gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. De oudste Elfstedenstad en tevens Hanzestad Stavoren ligt, net als het IJsselmeer, op loopafstand. De haven biedt vaste ligplaatshouders en passanten optimale faciliteiten voor het hele gezin.

Vaargebied

Het grote vaargebied maakt Marina Stavoren Binnenhaven tot een ideale uitvalsbasis. Door de komst van een tweede sluis behoren lange wachttijden bij het schutten tot het verleden. Een tocht naar de Waddeneilanden of een dagje naar Enkhuizen of Medemblik is vanaf hier dus goed te doen. Ook is het prima toeven op de Friese Meren waar u langs levendige dorpen en stadjes zoals Heeg, Woudsend, IJlst en Sneek tegenkomt.

Marina Stavoren vaargebied
Faciliteiten bij Marina Stavoren

Faciliteiten

Marina Stavoren Binnenhaven biedt uitstekende en uitgebreide faciliteiten voor uw schip en bemanning. De meeste faciliteiten zijn inclusief, zoals de sanitaire voorzieningen, het overdekte zwembad en de overdekte speelruimte.
Alle ligplaatsen hebben een eigen stroomaansluiting en op elke steiger is een drinkwaterpunt. Voor  passanten is het tarief ook inclusief het gebruik van stroom en drinkwater. Vaste liggers betalen voor het gebruik van stroom een vast bedrag voor de periode april tot november. Het tanken van drinkwater is inclusief.

Het tankstation vindt u bij het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een afgesloten terrein. Verder vindt u bij ons op de haven een watersportwinkel met supermarktafdeling, een wasserette, een kleine fitnessruimte, diverse buiten speeltoestellen en een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling met winterberging op de wal en in verwarmde of geïsoleerde hallen.

Naar faciliteiten

Plattegrond haven

Download hier de plattegrond van de haven

Wij zien u graag terug als passant, ligplaatshouder of bezoeker bij ons op de haven.

Reserveer direct of bel voor meer informatie

Laat uw gegevens achter