Welkom bij Marina Stavoren Binnenhaven

Welkom bij Marina Stavoren Binnenhaven

Marina Stavoren Binnenhaven is uniek gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. De oudste elfstedenstad en tevens Hanzestad Stavoren ligt, net als het IJsselmeer, op loopafstand. De haven biedt vaste ligplaatshouders en passanten optimale faciliteiten voor het hele gezin.

Vaargebied

Door het grote vaargebied is Marina Stavoren Binnenhaven een ideale uitvalsbasis. Door de komst van een tweede sluis, behoren lange wachttijden bij het schutten tot het verleden en is een tocht naar de Waddeneilanden of een dagje naar Enkhuizen of Medemblik is vanaf hier goed te doen. Maar ook is het altijd prima vertoeven op de Friese Meren, waar u levendige dorpen en stadjes tegenkomt, zoals Heeg, Woudsend, IJlst en Sneek.

Vaargebied Marina Stavoren
Faciliteiten Marina Stavoren

Faciliteiten

Marina Stavoren Binnenhaven biedt u uitstekende en uitgebreide faciliteiten voor uw schip en uw bemanning. Van de meeste faciliteiten, zoals de sanitaire voorzieningen, stroom, overdekt zwembad en onze nieuwe overdekte speelruimte, kunt u gratis gebruik maken.

In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u bij het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een bewaakt terrein. Verder vindt u bij ons op de haven een watersportwinkel met supermarktafdeling, een wasserette, een eetcafé/bar, een kleine fitnessruimte, diverse buiten speeltoestellen, winterberging en een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling.

Naar faciliteiten

Plattegrond haven

Download hier de plattegrond van de haven

Wij heten u en uw gezin, familie en/of vrienden graag van harte welkom op de haven als passant, bezoeker of vaste ligger.

De havenmeester van Marina Stavoren,

Sander Wijnveen

Sander Wijnveen