Welkom bij Marina Stavoren Binnenhaven

Welkom bij Marina Stavoren Binnenhaven

Marina Stavoren Binnenhaven is uniek gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. De oudste Elfstedenstad en tevens Hanzestad Stavoren ligt, net als het IJsselmeer, op loopafstand. De haven biedt vaste ligplaatshouders en passanten optimale faciliteiten voor het hele gezin.

Vaargebied

Het grote vaargebied maakt Marina Stavoren Binnenhaven tot een ideale uitvalsbasis. Door de komst van een tweede sluis behoren lange wachttijden bij het schutten tot het verleden. Een tocht naar de Waddeneilanden of een dagje naar Enkhuizen of Medemblik is vanaf hier dus goed te doen. Ook is het prima toeven op de Friese Meren waar u langs levendige dorpen en stadjes zoals Heeg, Woudsend, IJlst en Sneek vaart.

Vaargebied Marina Stavoren
Faciliteiten Marina Stavoren

Faciliteiten

Marina Stavoren Binnenhaven biedt uitstekende en uitgebreide faciliteiten voor uw schip en bemanning. U maakt gratis gebruikvan de meeste faciliteiten zoals de sanitaire voorzieningen, de stroom, het overdekte zwembad en de overdekte speelruimte.

In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u bij het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een bewaakt terrein. Verder vindt u bij ons op de haven een watersportwinkel met supermarktafdeling, een wasserette, een kleine fitnessruimte, diverse buiten speeltoestellen en een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling met winterberging in verwarmde en geïsoleerde hallen.

Naar faciliteiten

Wij heten u en uw gezin, familie en/of vrienden van harte welkom op de haven als passant, bezoeker of vaste ligger.

Plattegrond haven

Download hier de plattegrond van de haven