Faciliteiten camping

Camping Súdermeer heeft een oppervlakte van 3 hectare en beschikt over 125 plaatsen voor een stacaravan/chalet, 25 seizoenplaatsen voor een caravan en 25 toeristische standplaatsen. Centraal op de camping vindt u de sanitaire voorzieningen en een wasplaats met warm en koud stromend water. Voor gasten met een beperking is er een speciale sanitaire ruimte met goedgekeurde aangepaste voorzieningen. Het gebruik van de sanitaire voorzieningen en de WIFI zitten bij de prijs inbegrepen.

Alle actuele openingstijden zijn te vinden in onze Skipsmaritiem App!

Faciliteiten op en rondom onze haven

De camping ligt op 100 meter afstand van Marina Stavoren Binnenhaven en op 100 meter afstand van Marina Stavoren Buitenhaven. In het hoofdgebouw van de Binnenhaven vindt u het havenkantoor (hier kunt u ook een fiets huren), het overdekte zwembad, een kleine fitnessruimte, een wasserette en een watersportwinkel met supermarktafdeling. In de supermarkt liggen gedurende het seizoen, op bestelling, verse broodjes voor uw klaar.

Ook de jonge watersportliefhebbers worden niet vergeten. Voor hen is er een speelweide met toestellen, een overdekte speelruimte met een klim- en klautertoestel en een legotafel. Voor de oudere jeugd is er o.a. een voetbaltafel en een biljart. In het hoogseizoen is ‘Skippie de Skipper’ in de Kidsclub bij Paviljoen ‘De Potvis’ (Buitenhaven) aanwezig. Er staan altijd leuke activiteiten op het programma! Bij Paviljoen ‘De Potvis’ vindt u voor de kinderen ook een kabelbaan en een zand speelschip. Verder vindt u op de Buitenhaven een croissanterie, waar in het seizoen iedere ochtend verse broodjes voor u klaarliggen.

Alle actuele openingstijden zijn de vinden in onze Skipsmaritiem App !

Onze faciliteiten