Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!

Waterrijck Stavoren

Waterrijck Stavoren

Luxe vrijstaande vakantiewoningen in
waterrijk Friesland

Naar waterrijk Friesland? In de vakantiewoningen van Waterrijck Stavoren kunt u op topniveau recreëren. Het kleinschalige park met exclusieve vrijstaande vakantiewoningen in de stijl van landhuizen en schiphuiswoningen grenst aan jachthaven Marina Stavoren en ligt op ongeveer 200 meter van het IJsselmeer en het Friese stadje Stavoren. Het park biedt u tal van recreatiemogelijkheden. Heerlijk uitwaaien op de IJsselmeerdijk of op het strand, genieten van de rust en de mooie natuurgebieden van Friesland of juist actief watersporten. Alles is mogelijk!

Landhuizen Waterrijck

In de mooiste hoek van Friesland, tussen het IJsselmeer en de Friese meren, staan luxueuze buitenverblijven in verschillende uitvoeringen en op royale kavels. Alle woningen hebben een eigen aanlegsteiger, waarvan het merendeel recht voor de deur. Verschillende typen landhuizen worden op het park te huur aangeboden, zodat u heerlijk kunt genieten van hetgeen Friesland u te bieden heeft.

Waterrijck landhuizen
Waterrijck schippershuizen

Schiphuiswoningen Waterrijck

Stavoren ligt aan de kust van het IJsselmeer, de vroegere Zuiderzee. Eeuwenlang was het een belangrijke havenplaats, en dat karakter heeft het behouden. Zo zijn er op het Waterrijck Stavoren een aantal Schiphuiswoningen gerealiseerd. Een aantal schiphuiswoningen worden voor de verhuur aangeboden. De woningen bieden de mogelijkheid om direct vanuit de woning in de boot te stappen om zo richting het IJsselmeer of de Friese Meren te varen.