fbpx
Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Skips Sails

Experts in Sails & Rigging

Met Skips Sails heeft SkipsMaritiem een kwalitatief hoogstaande zeilmakerij in huis. Skips Sails is dealer van de gerenommeerde zeilen UK-De Vries Sails en SailSelect en is gespecialiseerd in de productie van kappen en canvasproducten.

Wat Skips Sails uniek maakt..

.. is dat onze specialisten antwoorden hebben op de meest uiteenlopende vragen. Wij voeren alle reparaties uit op onze thuisbasis. Maar we doen nog veel meer. Zo is het produceren van wintertenten een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Ook kunt u bij ons terecht voor het wassen van de zeilen en de kappen.

U ziet het, uw complete tuigage is bij Skips Sails in ervaren handen. Van het kleinste onderdeel tot het complete project. Wij verzorgen het voor u.

Jachtzeilen

Zeilen kent vele smaken:  een rondje over de plas, van haven naar haven in Zeeland, langs de kust of over het IJsselmeer, scharrelen over het wad, een oversteek naar Engeland of verder, een korte avondwedstrijd of de Colin Archer Memorial Race enzovoorts.

Voor al deze smaken heeft Skips Sails de juiste zeilen. Zeilers zijn individualisten en geen twee zeilers zijn hetzelfde. Daarom leveren wij alle soorten zeilen, op maat gemaakt. Wij nemen bij u aan boord de maten van de tuigage op en aan de hand daarvan ontwerpen onze leveranciers het zeil voor u. Dit geeft de best mogelijke voortstuwing aan uw zeiljacht. Wij zijn gepassioneerde toer- en wedstrijdzeilers en samen met u komen we tot een passend advies.

Of het nu gaat om toer- of  of wedstrijdzeilen, ons doel is: het maken van goede, snelle en betrouwbare zeilen die lang meegaan en u veel zeilplezier en waar voor uw geld geven.

Canvaswerk

Skips Sails heeft een uitstekende reputatie op het gebied van buiskappen, bimini’s en tentwerk.

Een model passend bij uw jacht, gemaakt met oog voor detail en perfect afgewerkt. Vergelijk onze producten met die van andere zeilmakers en u ziet waar Skips Sails in uitblinkt. Als een van de weinigen vouwen wij bijvoorbeeld de voornaden in. Dit heeft bij een stoffen kap tot groot voordeel dat de stof niet rafelt en de naad zelfs na het wassen netjes en strak blijft. In onze beide vestigingen (Flevo Marina en Jachthaven Hindeloopen) maken we buiskappen, tenten en hoezen. Neem voor meer informatie direct contact op met de vestiging het dichtst bij uw thuishaven.

Tuigages

SkipsSails verzorgt complete tuigages voor kleine en grote jachten.
Wij leveren en plaatsen masten, gieken en rolreefsystemen van gerenommeerde merken. Kennis van zaken, een goed advies, de beste materialen en de modernste apparatuur: dé bestanddelen van een tuigage die stààt.

Voor het leveren en onderhouden van voorstagprofielen van o.a. Furlex, Profurl en Facnor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben van veel Furlex types de reparatieonderdelen in huis.

Nieuwe masten leveren wij van Seldén, Master masten, Neutmast en Sparcraft.

Lijnen

Bij Skips Sails kunt u naast het gebruikelijke touwwerk ook terecht voor staaldraad. Wij kunnen voor u staaldraad op maat maken en terminals walsen aan nieuwe stagen tot en met 12 mm.

Wij hebben een zeer breed assortiment aan touwwerk en lijnen voor uw zeilboot of motorboot. Te denken valt aan:

  • vallen voor zeilboten
  • schoten voor boten
  • trimlijnen
  • landvasten
  • etc.

Contact

Wij zijn op werkdagen geopend van 7.30 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 16.00 uur

Tel. +31 (0)88-05 04 111

Skips Sails werkt nauw samen met Jachthaven Hindeloopen en Flevo Marina.
    Velden met een* zijn verplicht