Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Skips Sails

Experts in Sails & Rigging

Met Skips Sails heeft SkipsMaritiem een kwalitatief hoogstaande zeilmakerij in huis. Skips Sails is dealer van de gerenommeerde zeilen UK-De Vries Sails en SailSelect en is gespecialiseerd in de productie van kappen en canvasproducten.

Wat Skips Sails uniek maakt..

.. is dat onze specialisten oplossingen hebben op de meest uiteenlopende vragen. Wij kunnen alle reparaties op onze thuisbasis uitvoeren. Daarnaast doen wij nog veel meer. Zo is het produceren van wintertenten een belangrijke tak van onze werkzaamheden. Ook kunt u bij ons terecht voor het wassen van de zeilen en de kappen.

U ziet het, uw complete tuigage is bij ons in ervaren handen. Van het kleinste onderdeel tot het complete project. Wij kunnen het voor u verzorgen.

Jachtzeilen

Zeilen kent vele smaken, een rondje over de plas, van haven naar haven in Zeeland, langs de kust of over het IJsselmeer, Scharrelen over het wad, een oversteek naar Engeland of verder, een korte avondwedstrijd of de Colin Archer Memorial Race,………..

Voor al deze smaken heeft SkipsSails de juiste zeilen. Zeilers zijn individualisten en geen twee zeilers zijn hetzelfde. Daarom leveren wij alle soorten zeilen, op maat gemaakt. Wij komen bij u aan boord en nemen de maten van de tuigage op. Aan de hand daarvan kunnen onze leveranciers het zeil voor u ontwerpen, dit geeft de best mogelijke voortstuwing aan uw zeiljacht. Wij zijn gepassioneerde toer- en wedstrijdzeilers en samen met u komen we tot een passend advies.

Toerzeilen of wedstrijdzeilen, ons doel is om goede, snelle en betrouwbare zeilen te maken die lang meegaan en u veel zeilplezier én waar voor uw geld geven.

Canvaswerk

Skips Sails heeft een zeer goede reputatie opgebouwd op het gebied van buiskappen, bimini’s en tentwerk.

Een model passend bij uw jacht , gemaakt met oog voor detail en perfect afgewerkt. Vergelijk onze producten met dat van andere zeilmakers en u ziet waar in onze zeilmakers uitblinken. Als één van de weinige zeilmakers vouwen wij de voornaden in. Dit heeft bij een stoffen kap als groot voordeel dat de stof niet kan rafelen, zelfs na het wassen blijft de naad netjes en strak. In onze beide vestigingen(Flevo Marina en Jachthaven Hindeloopen) worden buiskappen, tenten en hoezen gemaakt. Voor informatie kunt u direct contact opnemen met de vestiging het dichtst bij uw thuishaven.

Tuigages

SkipsSails verzorgt complete tuigages voor kleine en grote jachten.
We leveren en plaatsen masten, gieken en rolreefsystemen van gerenommeerde merken. Kennis van zaken, een goed advies, de beste materialen en de modernste apparatuur: dé bestanddelen van een tuigage die stààt.

Voor het leveren en onderhouden van voorstag-profielen van o.a. Furlex, Profurl en Facnor bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij van veel Furlex types de reparatieonderdelen in huis.

Nieuwe masten leveren wij van Seldén, Master masten, Neutmast en Sparcraft.

Lijnen

Bij Skips Sails kunt u naast het gebruikelijke touwwerk ook terecht voor staaldraad. Wij kunnen voor u staaldraad op maat maken en terminals walsen aan nieuwe stagen tot en met 12 mm.

Wij hebben een zeer breed assortiment aan touwwerk en lijnen voor uw zeilboot of motorboot. Te denken valt aan:

  • vallen voor zeilboten
  • schoten voor boten
  • trimlijnen
  • landvasten
  • etc.

Contact

Wij zijn op werkdagen open van 7.30 tot 12.00 en van 12.30 tot 16.00 uur geopend.

Tel. +31 (0)88-05 04 111

Op het gebied van Skips Sails werken wij nauw samen met  Jachthaven Hindeloopen en Flevo Marina.
Velden met een* zijn verplicht