fbpx
Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Nieuws

Seizoensvacatures

Seizoensvacatures
Voor de toeristische servicefaciliteiten op onze jachthavens en restaurants zoeken wij:

BRUISEND ZOMERWERK BIJ PAVILJOEN DE POTVIS
Seizoen 2021 zoeken wij voor de periode april-oktober weer enthousiaste, flexibel inzetbare en klantgerichte toppers voor versterking van ons gezellige horecateam in ons bruisende paviljoen op het mooiste plekje aan het IJsselmeer !
Paviljoen De Potvis zoekt voor zowel dag- als avonddiensten (dagelijks geopend tussen 11.00-24.00 uur);

Bediening en hulp bij de bar-uitgifte (16 jaar en ouder)
Afwassers
Keukenhulp (bereiden koude gerechten en snacks)
Verkoper (m/v) voor de ontbijtservice…

Lees verder...

Diesel-/elektromonteur & allround medewerker Yachtservice & Refit m/v

Voor de afdeling Yachtservice & Refit van Marina Stavoren en Jachthaven Hindeloopen zijn wij op zoek naar een:
Diesel-/elektromonteur & allround medewerker Yachtservice & Refit m/v, fte
(meer…)

Lees verder...

Maak kennis met ons havenmeesterteam

Bij de start van het nieuwe seizoen hebben we een nieuw havenmeesterteam. (meer…)

Lees verder...

De Potvis is vanaf eind mei terug van weggeweest!

Heeft u ook zo’n zin in het voorjaar en de zomer? Heerlijk in de zon, op het terras onder het genot van een drankje en een hapje uitkijken over het water, wat is er nu fijner dan dat? (meer…)

Lees verder...

Ontmoet ons op boot Düsseldorf 2019

Begint het watersportgevoel alweer te kriebelen? Op s ‘werelds grootste watersportbeurs ‘Boot Düsseldorf’ kunt u alvast genieten van al het moois op watersportgebied. De beurs vindt plaats van 19 januari t/m 27 januari 2019.
(meer…)

Lees verder...

Aandachtspunten winterberging

Ter bescherming van een ieders eigendommen en om de veiligheid van uw schip te kunnen waarborgen is toegang tot de winterbergingshallen uitsluitend mogelijk op vooraf aangekondigd moment. (meer…)

Lees verder...

De Potvis is weer open!!

Lieve gasten,
Het is gelukt! Na een bizarre week vol emotie, commotie en zakelijke hectiek n.a.v de brand die op 27 juli jl. ons restaurant en inventaris totaal heeft verwoest, zijn we alweer terug! (meer…)

Lees verder...

Einen Tag gratis reisen durch Friesland

Dieses Jahr dreht sich in Friesland alles um die Kulturhauptstadt 2018: Leeuwarden.  Ein spektakuläres Programm mit unzähligen Veranstaltungen wird angeboten. Lernen Sie unsere wunderschöne Provinz kennen und besuchen Sie mit den öffentlichen Verkehrsmitteln die Veranstaltungen, die sich in 2018 abspielen. Die Verkehrsmittel können Sie mit der ‚FryslânCard‘ gratis nutzen. Diese FryslânCard ist eine kostenlose Tageskarte, mit der Sie einen Großteil der öffentlichen Verkehrsmittel von Arriva in „Fryslân“ (Friesland) nutzen können. Touristen, die mindestens 1 Übernachtung in Fryslân in einer Unterkunft…

Lees verder...

Coop Bezorgservice aan boord!

Voor de kleinere boodschappen kunt u terecht in onze kampwinkels op Marina Stavoren en Marina Stavoren Buitenhaven. Heeft u uitgebreidere boodschappen nodig, dan is er in Stavoren een Coop Supermarkt aanwezig. Dit seizoen bezorgen zij graag uw boodschappen aan boord!

Lees verder...

Elfsteden Zwemtocht voor onderzoek naar de genezing van kanker

Sporters zijn gewend de lat voor zichzelf steeds een stukje hoger te leggen. Steeds iets beter. Steeds iets harder. Van 18 t/m 20 augustus zwemt Olympisch zwemmer Maarten van der Weijden de Elfstedentocht om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker.
Een hele prestatie, non stop 198 kilometer zwemmen door de Friese binnenwateren. Op 18 augustus zal  Maarten einde dag en begin avond door Stavoren en Hindeloopen zwemmen en SkipsMaritiem zwemt een stukje met hem…

Lees verder...