Bestelformulier broodjes

Broodjes bestellen is momenteel niet mogelijk.

In de weekenden, vakanties en op feestdagen is onze haven-croissanterie geopend op Marina Stavoren Buitenhaven. Hier kunt u terecht voor vers gebakken broodjes, zoetwaar, jus d’orange en koffie. In ontbijt-vorm ter plaatse of als take away producten.

De actuele openingstijden vindt u in de SkipsMaritiem-app.

Verblijft u in Marina Stavoren Binnenhaven en heeft u geen zin of mogelijkheid om ’s morgens naar de Marina Stavoren Buitenhaven te lopen? Geen probleem! U kunt ook tijdens kantooruren uw broodbestelling doorgeven bij de receptie, dan liggen de vers gebakken broodjes daar de opvolgende morgen voor u klaar.

Is de croissanterie gesloten? De supermarkt Plus in het centrum van Stavoren heeft ook een uitgebreide broodafdeling. Leenfietsen zijn bij de receptie beschikbaar.

Bestelformulier broodjes

Broodjes bestellen is momenteel niet mogelijk.

Heeft u zin in verse broodjes bij het ontbijt? In het weekend, op feestdagen en in de zomervakantie is onze croissanterie in de haven geopend. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u. Op dagen dat de croissanterie gesloten is, verwijzen wij u naar de PLUS supermarkt in de stad. Een eventuele leenfiets is beschikbaar bij de havenmeester. Maar u kunt sowieso de hele week broodjes bestellen via onze app dit kan tot 16:30 uur !