fbpx
Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Nieuws

Nieuwe huurmogelijkheden

Dit seizoen kunt u, op Marina Stavoren, naast een stacaravan of vakantiewoning ook een volledig ingerichte safaritent huren. Wilt u meer comfort maar toch genieten van de charme van een tent, dan is onze SkipsLodge wat u zoekt!

De SkipsLodge is uitgerust voor maximaal 4 personen en staat op het haventerrein van Marina Stavoren naast de speeltuin en op steenworp afstand van het toiletgebouw,  het overdekte zwembad en de Lounge met indoor speelmogelijkheden voor de kinderen. U kunt de SkipsLodge huren voor een weekend, midweek of een week.

Introductiekorting voor vaste ligplaatshouders en vaste standplaatshouders:
Boekt u voor 15 mei a.s. een verblijf in onze safaritent, dan ontvangt u op vertoon van uw Membership Card of zwemkaart 10% korting op de huurprijs.

Huur tijdens uw verblijf een fiets, sloep of familie Berg Skelter
Wilt u tijdens uw verblijf in één van onze huurmogelijkheden of tijdens uw verblijf met uw boot in onze jachthavens  de omgeving van Stavoren verkennen? Huur dan een fiets of sloep! Ook hebben wij vanaf dit seizoen bij Paviljoen De Potvis een Berg-Skelter te huur voor plezier met het hele gezin.

Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden loopt u even binnen op het havenkantoor. De medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk op de website