fbpx
Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Winterberging bij Marina Stavoren

Hét moment voor de jaarlijkse check-up

De jachthaven van Marina Stavoren beschikt in totaal over 3.550 m2 aan overdekte winterstalling, verdeeld over een 1.400 m2 verwarmde loods en een 2.150 m2 geïsoleerde loods. Daarnaast biedt Marina Stavoren 17.000 m2 aan stalling op de wal en een ruime mastenberging. Onze medewerkers vervoeren moeiteloos grotere schepen naar hun plaats van bestemming door het gebruiken van een kraanvermogen tot 50 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton.

Download prijslijst

Reserveer direct

Yachtservice & Refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Marina Stavoren meer dan een schip op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. De winterperiode benutten we graag om uw schip weer in perfecte staat te brengen voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De monteurs van Marina Stavoren zijn ervaren vakmensen die beschikken over moderne apparatuur. Het winterklaar maken van uw schip, de motor en het sanitair gebeurt met een checklist. We voeren het standaard onderhoud en het door u gemelde onderhoud helemaal uit. Zo wordt het schip grondig gecontroleerd.

Keuringen

Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Lever de te keuren veiligheidsproducten aan het eind van het vaarseizoen bij ons in. Wij zorgen er dan voor dat ze  in het voorjaar klaar zijn voor het nieuwe vaarseizoen.

Is uw vlot, vest of blusser aan keuring toe? Breng het naar ons en wij doen de rest.

Prijslijst winterberging

Download

Winterbergings-
overeenkomst

Download