fbpx
Welkom bij Marina Stavoren Buitenhaven
Winterberging Marina Stavoren Buitenhaven

hét moment voor de jaarlijkse check-up

De jachthaven van Marina Stavoren beschikt in totaal over 3.550 m2 aan overdekte winterstalling. Deze overdekte winterstalling is verdeeld over een 1.400 m2 grote verwarmde loods en een 2.150 m2 grote geïsoleerde loods. Daarnaast biedt Marina Stavoren 17.000 m2 aan stalling op de wal en een ruime mastenberging. Onze medewerkers vervoeren moeiteloos grotere schepen naar hun plaats van bestemming doordat zij gebruik kunnen maken van een kraanvermogen tot 50 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton.

Yachtservice en refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Marina Stavoren meer dan een boot op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. De winterperiode benutten we graag om uw boot weer in perfecte staat te brengen voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Monteurs van Stavoren Marina die onderhoud aan uw boot uitvoeren, zijn ervaren vakmensen die beschikken over moderne apparatuur. De monteur die uw schip, de motor en het sanitair winterklaar maakt, werkt met een checklist zodat het standaard onderhoud en het onderhoud dat u ons heeft gemeld geheel wordt uitgevoerd. Zo wordt het schip grondig gecontroleerd.

Winterberging check up Marina Stavoren
Keuren winterberging Marina Stavoren

Keuringen

Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Het is handig om de te keuren veiligheidsproducten aan het eind van het vaarseizoen bij ons in te leveren. Wij zorgen er dan voor dat uw veiligheidsproducten in het voorjaar gekeurd zijn, zodat de middelen weer op tijd beschikbaar zijn voor het nieuwe vaarseizoen.

Dus is uw vlot, vest of blusser aan keuring toe? Breng het ons en wij doen de rest.

Prijslijst winterberging

Download

Winterbergingovereenkomst

Download

Reserveer direct of bel voor meer informatie