Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Ligplaats Marina Stavoren

Uw ligplaats in een van de beste havens

Marina Stavoren Binnenhaven en Buitenhaven zijn direct of nabij gelegen aan het IJsselmeer. De jachthavens zijn dé ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden. De havens bieden naast ruime ligplaatsen vele extra faciliteiten.

 Marina Stavoren Binnenhaven en Buitenhaven zijn onderdeel van SkipsMaritiem, maak gebruik van de vele voordelen van de Membership Card!!

Één ligplaats, vele extra’s

De jachthavens in Stavoren zijn onderdeel van de havens van SkipsMaritiem. Hier toe behoren ook de jachthavens: Jachthaven Hindeloopen, Friese Hoek in Lemmer en Flevo Marina in Lelystad. Naast een goed uitgeruste ligplaats genieten vaste ligplaatshouders van uitgebreide faciliteiten en diverse voordelen. Deze voordelen kunnen wij u bieden door de combinatie van 5 jachthavens en 1 organisatie.

Direct aan het IJsselmeer

Direct gelegen aan het IJsselmeer, nabij de Friese Meren en het gezellige stadje Stavoren vlakbij zijn Marina Stavoren Binnenhaven en Buitenhaven de ideale uitvalsbasissen voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

Zeer ruime ligplaatsen

Beide jachthavens zijn ruim van opzet. De ligplaatsen variëren van 7 tot en met 20 meter. Een kwart van onze ligplaatsen heeft een zijsteiger. In de Buitenhaven hebben schepen van 6 tot maximaal 25 meter lengte en 3 meter diepgang moeiteloos toegang tot de jachthaven. In de Binnenhaven is de maximale diepgang 2,10 meter.

 Uitgebreide faciliteiten

Alle faciliteiten op de jachthavens, maken de jachthavens tot complete thuishavens. Zo is de Buitenhaven meer de haven voor de sportieve zeilen en is de Binnenhaven de familiehaven bij uitstek. Op de havens vindt u o.a. een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling, winterberging, watersportwinkel, kleine supermarkt, restaurant, wasserette, fietsverhuur, overdekt zwembad, indoor speelruimte, diverse buiten speeltoestellen, een makelaar en bootverhuur.

Inclusief winterberging

Kiest u voor een jaarligplaats inclusief winterstalling, dan ontvangt u korting op het winterbergingstarief ten opzichte van klanten zonder vaste ligplaats.

 Scherpe All in tarieven

Wij leveren full-service voor een scherp all-in tarief. Dus geen onverwachte kosten achteraf!