fbpx
Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Ligplaats Marina Stavoren

Uw ligplaats in een van de beste havens

Marina Stavoren Binnenhaven en Buitenhaven liggen direct aan of nabij het IJsselmeer. De jachthavens zijn de ideale uitvalsbasissen voor vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden. De havens bieden naast ruime ligplaatsen vele extra faciliteiten.

 Marina Stavoren Binnenhaven en Buitenhaven zijn onderdeel van SkipsMaritiem, maak gebruik van de vele voordelen van de Membership Card!!

Eén ligplaats, vele extra’s

De jachthavens in Stavoren zijn onderdeel van SkipsMaritiem. Hiertoe behoren ook: Jachthaven Hindeloopen, Friese Hoek in Lemmer en Flevo Marina in Lelystad. Naast ruime en goed uitgeruste ligplaatsen genieten vaste ligplaatshouders van uitgebreide faciliteiten en diverse voordelen. Deze voordelen bieden wij u door de combinatie van vijf jachthavens en één organisatie.

Direct aan het IJsselmeer

Direct gelegen aan het IJsselmeer, nabij de Friese Meren en het gezellige stadje Stavoren. Marina Stavoren Binnenhaven en Buitenhaven zijn de ideale uitvalsbasissen voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

Zeer ruime ligplaatsen

Beide jachthavens zijn ruim van opzet. De ligplaatsen variëren van 7 tot en met 20 meter. Een kwart van onze ligplaatsen heeft een zijsteiger. In de Buitenhaven hebben schepen van 6 tot maximaal 25 meter lengte en 3 meter diepgang moeiteloos toegang tot de jachthaven. In de Binnenhaven is de maximale diepgang 2,10 meter.

 Uitgebreide faciliteiten

Alle aanwezige faciliteiten maken de jachthavens tot complete thuishavens. Zo is de Buitenhaven vooral voor de sportieve zeiler en is de Binnenhaven een familiehaven bij uitstek. Op de havens vindt u o.a. een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling, winterberging, watersportwinkel, kleine supermarkt, restaurant, wasserette, fietsverhuur, overdekt zwembad, indoor speelruimte, diverse buiten speeltoestellen, een makelaar en bootverhuur.

Inclusief winterberging

Kiest u voor een jaarligplaats inclusief winterstalling, dan ontvangt u korting op het winterbergingstarief in tegenstelling tot klanten zonder vaste ligplaats.

 Scherpe all-in tarieven

Wij leveren full-service voor een scherp all-in tarief. Dus geen onverwachte kosten achteraf!