Havenmeester gezocht

Voor de jachthaven van Marina Stavoren Buitenhaven zijn wij op zoek naar een:

Havenmeester m/v fte

Ben jij een enthousiast persoon en voel jij je thuis op een jachthaven waarin geen dag hetzelfde is? Dan is dit je kans!

Voor komend seizoen (maart t/m oktober) zijn wij op zoek naar een energieke, representatieve havenmeester voor Marina Stavoren.

Jij gaat er samen met je collega’s op de jachthaven voor zorgen dat onze klanten super tevreden zijn over de haven, de camping en de winkel. Je bent een ware gastheer en het eerste aanspreekpunt voor de klanten, zowel op het havenkantoor als op het haven- en campingterrein.

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Regelen van ligplaatsen in de jachthaven voor passanten en vaste liggers.
  • Verkopen van brandstof en de administratie daarvan.
  • Toezicht houden op de dienstverlening op de haven, op de steigers, het campingveld en in de gebouwen.
  • Controleren van de haven op box-bezetting en op netheid.
  • Vraagbaak; zowel verkoop-bevorderend als maritieme en meteorologische adviezen.
  • Controlerondes houden ter voorkoming van schades bij stormachtig weer.

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige medewerker die vanuit zijn of haar maritieme kennis inzetbaar is op onze haven. Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

  • Je kunt zelfstandig als havenmeester aan de slag en hebt maritieme ervaring en/of affiniteit met de watersport.
  • Je bent fysiek fit in verband met het houden van controlerondes en uitvoeren van ad hoc onderhoudswerkzaamheden op de haven.
  • Je hebt kennis van de Duitse taal en kunt je hierin correct verwoorden.
  • Je bent een ware gastheer en bent communicatief sterk en vriendelijk.

In de wintermaanden ligt onze focus onder andere op onze Yachtservice & Refit afdeling en de winterberging. Er is een mogelijkheid om deze twee afdelingen te combineren voor een jaar-rond-functie.

Wij bieden jou een dynamische werkplek in een toeristische omgeving met veel zelfstandigheid in de uitvoer van werkzaamheden, een familiaire prettige werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

SkipsMaritiem is een familiebedrijf in de watersport met full service jachthavens aan het IJsselmeer. Zowel voor het schip als diens bemanning kunnen we alles op onze terreinen faciliteren. 

Voor het plezierjacht (zeil- en motorjacht) verzorgen wij o.a. yachtservice, refit, winterberging en tewaterlating, tuigage, motorenrevisies en de inbouw van een geavanceerde technische installatie.

Wij bieden jou een dynamische werkplek in een toeristische omgeving met veel zelfstandigheid in de uitvoer van werkzaamheden, een familiaire prettige werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? E-mail dan je motivatie (graag met cv) naar: pz@skipsmaritiem.nl.

Bel voor meer informatie naar: 088 – 05 04 126 of Whatsapp naar 06-12 50 48 50. Graag tot snel!