Welkom bij Camping Súdermeer

Blog Post

Regel nu uw winterberging 2015 – 2016

Zonder zorgen over uw schip de winter in? Laat haar dan veilig overwinteren in één van onze hallen of op de wal. Daarnaast doen wij tijdens onze stallingswerkzaamheden een zogeheten wintercheck, waarbij uw schip op diverse relevante punten wordt gecontroleerd. Bij eventuele gebreken wordt u tijdig geïnformeerd.

Bijgaand vindt u een overzicht van de tarieven en de bijbehorende werkzaamheden. U kunt uw schip definitief aanmelden, door bijgevoegde overeenkomst zo volledig mogelijk in te vullen en aan ons te retourneren. Tevens kunt u op het formulier aangeven welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren.

Graag attenderen wij u erop dat onze planning van de winterberging is afgestemd op volgorde van aanmelding. Meld u daarom uw schip tijdig aan, dit om teleurstelling te voorkomen.

Voor onze winterberging hanteren wij de Algemene Hiswa Voorwaarden en het Hiswa Haven- en Werfreglement.

Zoals velen van u bekend is, ontvangen jaarligplaatshouders extra korting als de boot bij ons in de winterberging gestald wordt. Kiest u ook ervoor om uw schip in de winterberging te stallen, dan worden de kosten van de ‘winterwater’ligplaats op de winterbergingnota in mindering gebracht.

Daarnaast ontvangt u als jaarligplaatshouder niet alleen de SkipsMaritiem Membership Card, maar ook 50% korting op het kraantarief voor kort onderhoud aan uw schip op de wal (gedurende de periode 1 mei tot 1 september). En u kunt het gehele jaar door genieten van ons uitgebreid aanbod aan faciliteiten!

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. U kunt onze afdeling Yachtservice & Refit bereiken via telefoonnummer 088 0504175 en/of per e-mail info@flevomarina.com.

Regel nu uw winterberging!!