Welkom bij Camping Súdermeer

Blog Post

Een hele dag kennismaken met de watersport!

Op zaterdag 9 mei organiseert Flevo Marina in het kader van de Week van de Watersport met haar partnerbedrijven een Watersport Experience. Tijdens dit event kunt u in de jachthaven van Flevo Marina zelf, of uw kinderen, het water op om bijvoorbeeld een minicursus zeilen te volgen van een echte professionele wedstrijdzeiler. Of wat dacht u van een stukje suppen door de haven?

Zoekt u wat meer actie? Stap dan zeker op een flyboard en ervaar het gevoel om boven het water te zweven. Voor de echte snelheidsduivels is er ook nog de mogelijkheid om aan boord van een van onze ribs te stappen en met hoge snelheid over het IJsselmeer te varen!
Behalve al deze sportieve attrakties zijn er nog veel meer activiteiten op onze haven zoal o.a. bootshows, een watersportmarkt en diverse demonstraties.
Ga naar de website

Related Posts

Regel nu uw winterberging 2015 – 2016

Zonder zorgen over uw schip de winter in? Laat haar dan veilig overwinteren in