fbpx
Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Nieuws

Seizoensopeningsfeest 14 april

Op zaterdag 14 april openen wij het seizoen o.a. met een gezellige feestavond in Paviljoen ‘De Potvis’.
Vanaf 19.00 uur wordt u een heerlijk buffet aangeboden. Het Paviljoen is vanaf 18.00 uur geopend. Na het buffet is er live muziek en kunnen de voetjes van de vloer.  Voor de kinderen is de Pipowagen aanwezig, hier kunnen de kinderen gezellig knutselen.

Deelname aan het buffet is  voor vaste ligplaatshouders, vaste standplaatshouders van de camping en Waterrijck bewoners gratis, maar kan uitsluitend door inschrijving tot 7 april a.s. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@marinastavoren.nl of u kunt het formulier op de website invullen.

s ’Middags ligt ‘De Koopmans Welvaren’  ter bezichtiging voor het havenkantoor van Marina Stavoren. Schipper en matroos zijn aan boord aanwezig. Onder voorbehoud van de weersomstandigheden kunt u van 15.30 uur tot 17.00 uur een vaartocht maken met de ‘Koopmans Welvaren’. Wilt u zeker zijn van een plaatsje tijdens  deze vaartocht, meldt u dan uiterlijk donderdag 12 april aan, via het havenkantoor of per mail (info@marinastavoren.nl) en geef door met hoeveel personen u wilt meevaren. Bij veel animo vaart de ‘Koopmans Welvaren’ eventueel ook om 13.00 uur uit. Bij het aanmelden geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er kunnen per tocht maximaal 15 personen mee.