fbpx
Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Nieuws

Aandachtspunten winterberging

Ter bescherming van een ieders eigendommen en om de veiligheid van uw schip te kunnen waarborgen is toegang tot de winterbergingshallen uitsluitend mogelijk op vooraf aangekondigd moment. Wij verzoeken u uw bezoek te melden bij onze afdeling Yachtservice & Refit, zij zorgen ervoor dat u op de gewenste dag met uw pas toegang heeft tot de betreffende hal.

Denkt u er aan om de gasflessen van boord te halen als uw schip in de hal staat? Het is in verband met aangescherpte regels van de verzekeringmaatschappijen niet meer toegestaan om de gasflessen aan boord te laten staan.
Staat uw bijboot ook in de hal en heeft u deze nog niet aangemeld voor de winterberging, doe dit dan voor 31 oktober a.s. bij de afdeling Yachtservice & Refit.

De winter is dé periode om werkzaamheden aan u schip uit te (laten) voeren. Bij zelfwerkzaamheden graag vooraf de afdeling Yachtservice & Refit hierover informeren.
Laat u uw schip in de haven overwinteren, dan adviseren wij u de zeilen af te nemen. Leg de boot stevig vast en zorg voor een extra landvast aan dek, zodat wij – indien nodig – een extra lijn erbij kunnen zetten.