Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Nieuws

Ervaren Diesel-/elektromonteurs allround m/v fte

Voor onze afdeling Yachtservice & Refit op onze locaties in Hindeloopen, Stavoren en Lemmer:

voor zowel het inbouwen en repareren van (elektro-) technische installaties als het inbouwen en repareren van motoren in pleziervaartuigen. Je adviseert klanten en leidinggevenden over de uitvoering en materiaalkeuze en kunt goed zelfstandig werken op kwalitatief hoog niveau. Je hebt technisch MBO-niveau door opleiding en/of ervaring, uitgebreide kennis van (elektro-)technische installaties c.q. kennis van motoren van pleziervaartuigen en bent bereid tot het volgen van cursussen.


Heb je affiniteit met de watersport, ben je op zoek naar een leuke, dynamische werkplek met een geweldig uitzicht, prettige werksfeer en goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden? Heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en spreekt één van deze functies je aan? Solliciteer dan direct en wordt één van onze nieuwe collega’s!

E-mail: pz@skipsmaritiem.nl