Welkom bij Recreatiepark Marina Stavoren!
Marina Stavoren: +31 (0)88 - 05 04 126

Nieuws

Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018

2018 is het jaar om vakantie te vieren in Friesland! Leeuwarden is in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa, maar dit wordt niet alleen in Leeuwarden gevierd.

In 2018 staat geheel Friesland in het teken van festivals, theaters, tentoonstellingen en optredens. In het Hemelvaartweekend worden alle elf fonteinen tegelijk feestelijk geopend! Deze fonteinen zijn zeker een bezoekje waard! Meer informatie over LF2018 vindt u op www.friesland.nl.

Gebruik de Membership Card om met de boot voordelig de evenementen in Hindeloopen en Lemmer te bezoeken. Wilt u ook uw familie en/of vrienden laten genieten van wat er in 2018 allemaal in Friesland te beleven is, maar beschikt u over onvoldoende slaapgelegenheid, huur dan onze stacaravan Skipper, de SkipsLodge of één van de vakantiewoningen op het Waterrijck Stavoren.
Wilt u varend met een gezelschap van maximaal 15 personen een bepaald evenement bezoeken? Huur dan onze authentieke zeiltjalk ‘De Koopmans Welvaren’.