nl Marina Stavoren

Welkom bij Marina Stavoren en Marina Stavoren Buitenhaven

Welkom bij Marina Stavoren en Marina Stavoren Buitenhaven

Marina Stavoren, de familiehaven nabij het IJsselmeer, is uniek gelegen aan het Johan Frisokanaal (tussen het IJsselmeer en de Friese Meren). Het oude elfstedenstadje Stavoren ligt op loopafstand en in het bosrijke Gaasterland is het heerlijk fietsen. De haven biedt optimale faciliteiten voor het hele gezin.

Marina Stavoren Buitenhaven, de thuishaven voor de sportieve watersporter, ligt direct aan het IJsselmeer, ten zuiden van het oude Zuiderzeestadje Stavoren. De haven heeft uitstekende faciliteiten die u een aangenaam verblijf garanderen.

Door de centrale ligging van beide havens is een weekendje Vlieland of een dagje Enkhuizen goed te doen. En ook de Friese Meren liggen op steenworp afstand. Kortom: de ideale locaties voor uw schip.

Daarnaast kennen Marina Stavoren en Marina Stavoren Buitenhaven vele voordelen als onderdeel van de jachthavens van SkipsMaritiem

Kortom, bij Marina Stavoren en Marina Stavoren Buitenhaven vindt u alles voor uw schip en uw bemanning!
 
Wij heten u graag van harte welkom op onze havens!

Familie De Vries

  

Inspectie tuigage

tuigage.1.3.png
Het regelmatig controleren van de tuigage van uw schip verkleint het risico op falen tijdens het vaarseizoen. Dit vraagt naar inspecties van de mast, giek, spriet, verbindingen en staand- en lopend want. Het komt met regelmaat voor dat een kleine verbinding of een gebrekkige aansluiting naar grote schade leid. Dit kan voorkomen worden door...